Gas barbecues

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Cozy living BBQ 4+1 burner + gereedschapsset

  € 299,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Robusto gasbarbecue + gereedschapset

  € 519,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Boretti Ibrido top houtskool- en gas barbecue
  € 999,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Gas barbecue kopen? Bestel uw gas barbecue eenvoudig online!

Een gasbarbecue koopt u via Garden Gallery!

Wilt u optimaal genieten van een luxe en zorgeloze ervaring? Dan is een gasbarbecue echt iets voor u! De gasbarbecue is makkelijk in gebruik en het is ook nog eens erg efficiënt. Naast dat de gasbarbecue makkelijk in gebruik is biedt het ook nog meerdere mogelijkheden aan zoals; een zijbrander voor bijgerechte, een opbergruimte voor de gasfles, wielen om de barbecue makkelijk op te bergen of te verplaatsen, een warmhoudrek voor het vlees en een thermometer om gemakkelijk de temperatuur te regelen.

Verschillende soorten gasbarbecues

Garden Gallery bied een ruim assortiment gasbarbecues aan zodat er voor iedereen een passend model te vinden is. In het assortiment kunt u de volgende merken vinden; Boretti gasbarbecue, Cozy Living gasbarbecue en Jamie Oliver gasbarbecue. De gasbarbecues van deze merken zijn van hoogwaarde kwaliteit en kunnen niet ontbreken bij echte barbecueliefhebbers. Garden Gallery heeft voor iedereen een geschikt model, van een wat meer compact model die makkelijk op een balkon te plaatsen is naar een uitgebreid model met zes branders. Welk model heeft uw voorkeur?

Het onderhouden van de gasbarbecue

Om de kwaliteit en het gebruiksplezier van uw gasbarbecue te behouden is het van belang deze goed te onderhouden. Voordat u gaat beginnen met barbecueën adviseert Garden Gallery het rooster in te smeren met plantaardige olie dit zal aanplak voorkomen. Daarnaast adviseert Garden Gallery ook om na het eerste gebruik het rooster te ontvetten met een halve citroen. Op deze manier blijft het rooster mooi schoon. Ook is het handig om een losweekspray en een borstel in huis te hebben om het vuil er nog makkelijker af te krijgen. Bovendien is het ook handig om een barbecue hoes of gasdrukregelaar aan te schaffen aangezien dit niet standaard wordt geleverd bij alle gasbarbecues.

Als laatste is het van belang dat de gasbarbecue goed wordt gebruikt:

 • De barbecue en de gasfles moeten op een stevige ondergrond staan
 • Vervang de gasslang om de twee jaar en check regelmatig op gaatjes
 • Zorg voor een goede barbecue hoes die de barbecue beschermd tegen slecht weer

Het online kopen van uw gasbarbecue

Bestel snel en gemakkelijk uw gasbarbecue online of in de winkel! Kies bij het online bestellen zelf uw afleverdatum en vanaf € 50, - wordt uw bestelling thuis bij u afgeleverd in Nederland, met uitzonderingen van de eilanden. Heeft u nog eventuele vragen over de producten? Dan kunt u gerust contact op nemen via een live chat, het contact formulier, of door te bellen naar 088-66 00 200. U kunt natuurlijk ook bij één van onze winkels langskomen in Dronten, Veghel of Zaandam.