Parasol beschermhoezen

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Parasolhoes 240x30 cm
  € 23,95 Incl. BTW
 • Free-arm parasolhoes 240x68cm
  € 29,95 Incl. BTW
 • Hawaii parasolhoes 260x48/58cm
  € 37,50 Incl. BTW
 • Hawaii big pole parasolhoes 292x60/65cm
  € 39,95 Incl. BTW
Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Parasolhoes kopen?

Parasolhoes kopen? Garden Gallery!

Geniet u ook wel eens van in de schaduw zitten in de zomer? Dan is het essentieel om uw parasol goed te beschermen zodat u er langer van kan genieten. Dit kunt u doen door middel van een parasolhoes. De parasolhoes zorgt ervoor dat uw parasol beschermd is tegen vuil en water. Door een parasolhoes te kopen verlengd u de levensduur van uw parasol. Hierdoor kunt u langer genieten van de parasol.

Tips voor het kopen van uw parasolhoes

Parasols kopen in allerlei soorten en maten en daarom is het belangrijk dat u een passende parasolhoes koopt. Allereerst is het dan ook handig om te kijken naar wat de afmetingen van uw parasol zijn. Ten tweede is het handig om te weten wat voor soort parasol heeft. Heeft u een traditionele standaard parasol of een zweefparasol? Voor elk soort is een verschillende hoes. Het assortiment van Garden Gallery bevat parasolhoezen van het merk Garden Impressions hoezen. De hoezen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit Ribstop polyester en zijn enigszins water- en vuilafstotend. De modellen zijn voorzien van ventilerende driehoeken die condens voorkomen. Bovendien zijn de hoezen voorzien van een aluminium stok voor het gemakkelijk aanbrengen van de hoes. Hierdoor hoeft u de parasol niet te kantelen of helemaal naar beneden te halen. Fijn toch?

Parasolhoes snel online kopen

Het kopen van uw parasolhoes doet u eenvoudig en snel op de webshop van Garden Gallery. Om te zorgen dat uw parasol goed bescherm is geldt: voor 12 uur besteld, de eerstvolgende dag in huis! Heeft u nog meer tuinmeubelen? Kijk dan ook even snel naar het assortiment van tuinset hoezen, loungeset hoezen of barbecuehoezen.