Betalen

Betaalmogelijkheden

Veilig én eenvoudig online afrekenen bij Garden Gallery

Veilig online winkelen vinden wij belangrijk. Daarom heeft www.gardengallery.nl een ThuisWinkel Keurmerk, hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Dit keurmerk wordt ondersteund door de Consumentenbond en laat zien dat u veilig online kunt winkelen en betalen bij www.gardengallery.nl. Daarnaast maakt deze webshop gebruik van een beveiligingscertificaat SSL. Op het moment dat u een transactie doet, wordt de verbinding versleuteld. U kunt dit herkennen aan de 'https' voor het webadres, in het betalingsscherm. Gardengallery.nl biedt u allerlei manieren van betalen. U kiest wat u het meest prettig vindt.

iDeal
Met iDeal kun je veilig en gemakkelijk jouw bestelling bij www.gardengallery.nl afrekenen. Je rekent in jouw vertrouwde internet betaalomgeving af. De betaling wordt beveiligd door jouw eigen bank. Het is niet nodig om je aan te melden, je kunt direct gebruik maken van iDeal.

iDeal wordt ondersteund door:

 ABN AMRO            ASN Bank           SNS Bank           ING           Van Lanschot Bankiers
                               
   Bunq           Rabobank           Triodos Bank  Knab  SNS Regio bank
                               

 Voordelen:

 • snelle levering van jouw producten is mogelijk, doordat de betaling gelijk bij www.gardengallery.nl op de rekening staat;
 • jouw betaling is geheel veilig en zonder extra kosten;
 • jouw bestelling is direct betaald.

Betalen via Overboeken
Wanneer je graag de betaling voor jouw bestelling per handmatige overboeking wil betalen is dat uiteraard mogelijk. Hiervoor gebruik je de onderstaande gegevens:

 • IBAN nummer: NL87SNSB0903156571 
 • Onder vermelding van je: Naam, ordernummer en postcode
 • GardenGallery valt onder 'Outdoor Services One B.V.', graag dit als bedrijfsnaam als begunstigde vermelden voor de bank.

Creditcard betalingen
Het is mogelijk om met creditcard te betalenVoor het afrekenen van de order met creditcard brengt www.gardengallery.nl geen toeslag over het aankoopbedrag in rekening.

PayPal
Met PayPal kunt u al uw online aankopen betalen door alleen uw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken. Dit kan ook via uw mobiel of tablet eenvoudig met de PayPal-app. U kunt uw bestelling op www.gardengallery.nl betalen met Paypal, u dient wel over een PayPal account te beschikken. U kunt hier meer lezen over Paypal.

Let op! Voor het afrekenen van de order met Paypal brengt www.gardengallery.nl een toeslag van 1,25% over het aankoopbedrag in rekening. Dit bedrag wordt extra in rekening gebracht om een deel van de betaalkosten voor www.gardengallery.nl te dekken. Wil je dit liever niet? Kies dan voor een andere betaaloptie, zoals: iDeal of vooruitbetalen.

Rembours
Jouw bestelling onder rembours ontvangen kan natuurlijk ook. Dit houdt in dat je met de pin betaalt bij de chauffeur. Er komen bij deze verzendmogelijkheid wel extra kosten bij. Deze bedragen voor bestelling binnen Nederland 10 euro. Het is helaas niet mogelijk om onder rembours naar het buitenland te verzenden.

In de winkel
Het is uiteraard ook mogelijk dat u bij www.gardengallery.nl in de winkel komt om uw bestelling te bepalen. Je kunt op de volgende manieren betalen:

 • Pin
 • Credit card
 • Contant

Bekijk de openingstijden wanneer u bij ons terecht kunt. Let op: wanneer u een order online plaatst en kiest voor de optie 'afhalen', dan benaderen wij u voor een afhaalafspraak.

AfterPay
Betaalt u liever niet vooruit? Dan kunt u naast de optie ‘levering onder rembours’, ook kiezen voor de betaaloptie AfterPay.

AfterPay voert voor Garden Gallery het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving 'Mijn AfterPay' kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Door te kiezen voor AfterPay heeft u een betaaltermijn van 14 dagen. De kosten van deze service bedraagt 1,25% van de orderwaarde.

Bekijk de algemene voorwaarden van AfterPay.

Gespreid betalen

Met de betaaloptie SprayPay kun je jouw bestelling van € 250,- tot € 2.500,- veilig en gespreid betalen in gelijke termijnen van 12 maanden. Je hebt op die manier een minimale financiële belasting en je kunt eenvoudig de termijnbetalingen opnemen in jouw vaste lasten. Tuinmeubelland werkt samen met de betrouwbare partij SprayPay (vergunning verleend door Autoriteit Financiële Markten).  De definitieve acceptatie van de financiering is voorbehouden aan SprayPay. 

Hoe werkt het kopen op afbetaling?

 • Wanneer je jouw tuinmeubelen hebt gevonden kun je deze in de winkelwagen plaatsen, vervolgens klik je door naar de betaalpagina.
 • Kies in het bestelproces bij ‘Stap 3 Betaling’ de betaalmethode SprayPay
 • Je krijgt enkele korte vragen over jouw financiële situatie waarna je weer terug gaat naar het afrekenproces van Tuinmeubelland
 • Controleer jouw bestelling en klik op ‘Afrekenen’
 • Je ontvangt een bevestigingsmail van Tuinmeubelland met betrekking tot de bezorging
 • Van SprayPay ontvang je tevens een bevestigingsmail met verdere uitleg over de betaling
 • Na 30 dagen incasseert SprayPay het eerste maandbedrag via een automatische incasso

Wat kost het kopen op afbetaling?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 14%. Wil je zelf berekenen hoeveel je per maand moet betalen? Gebruik dan de rekenformule:  

 • Aankoopbedrag x 0,08940 = maandbedrag voor 12 maanden.
 • Of vul hieronder het bedrag in:

Sofort Banking

Sofort Banking is een veilige Europese variant op het bekende Nederlandse internetbankieren. Binnen Nederland is het gebruik van internetbankieren via Ideal volledig ingeburgerd, maar in België en Duitsland is Sofort Banking een bekende betaalmethode. Om ook onze Belgische en Duitse klanten goed van dienst te kunnen zijn, biedt deze webshop tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde, de mogelijkheid om te betalen via Sofort Banking.

Mistercash
Mistercash is een bekende online betaalmethode die veel in België wordt gebruikt. Als je iets via internet hebt besteld en je wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het gebruik van Mistercash is eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar. Deze webshop biedt Mistercash als betaalmethode aan tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde.

Giropay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL, omdat de betaling direct afgeschreven wordt van de rekening. Deze webshop biedt Giropay als betaalmethode aan tegen een betaaltoeslag van 1,25% kosten over de orderwaarde.

Buitenlandse betaling

Wanneer u niet in Nederland woont en de betaling voor uw bestelling in orde wilt maken, kan dit met internet bankieren. Hierbij heeft u het IBAN en BIC nummer nodig van onze bank, deze zijn als volgt:

 • IBAN nummer: NL 87 SNSB 0903156571
 • BIC nummer: SNSBNL2A
 • Onder vermelding van: Naam, ordernummer en postcode
 • GardenGallery valt onder 'Outdoor Services One B.V.', graag dit als bedrijfsnaam als begunstigde vermelden voor de bank.

Factuur opvragen

Enkele dagen na levering van jouw bestelling ontvangt u per e-mail de factuur. Zowel bij bestellingen via de webshop als in de winkels ontvangt u een factuur. We vragen daarom altijd om je gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. De factuur is het garantiebewijs van uw bestelling.

Wilt u uw factuur eerder ontvangen? Dan kun je altijd een e-mail sturen naar de klantenservice.