Horeca parasols

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Horeca parasol kopen?

Horeca parasol: een onmisbare accessoire in de zomer

Het mooie weer komt er weer aan, de perfecte kans om uw terras op orde te brengen. Kijk dan ook eens naar de mooie horeca parasols in het assortiment van Garden Gallery. Een horeca parasol is een onmisbare accessoire op uw terras. De horeca parasols hebben een stijlvolle uitstraling en zijn door het gebruik van hoogwaardige materialen zeer geschikt voor intensief horeca gebruik. Bovendien zijn de horeca parasols erg flexibel om neer te zetten. Omdat ze zweven boven uw terras hebben uw klanten geen last dat de parasol in de weg zit en worden ze goed beschermd tegen de zon. U kunt eenvoudig de gehele collectie horeca parasols online bekijken en bestellen.

Assortiment horeca parasols bij Garden Gallery

In het assortiment van Garden Gallery vindt u de Hawaii horeca zweefparasol. De Hawaii parasols zijn van het kwaliteitsmerk Garde Impressions en het is een erg veelzijdige parasol. De parasol biedt de mogelijkheid om 360 graden om zijn as te draaien en is zowel horizontaal als verticaal te bewegen. De Hawaii zweefparasol is verkrijgbaar in de vormen rond en vierkant. Diameter daarbij is bij de ronde zweefparasol: een doorsnede van 350 cm, en bij de vierkante variant: 350 x 350 cm. Het parasoldoek is gemaakt van hoogwaardig polyester van 250 gram, dit zorgt voor een beschermingsfactor 50 tegen de zon. Bovendien is het doek bewerkt met een PA-coating die ervoor zorgt dat het doek brandwerend is. Garden Gallery adviseert u aan om bij aanschaf van een parasol een grondanker aan te schaffen. Deze voet kunt u ingraven in de grond, waarna er tegels overheen komen. Zo staat de parasol nooit in de weg op het horeca terras.

Hoe verlengt u de levensduur van de grote parasol?

U wilt de parasol natuurlijk gedurende een aantal jaar gebruiken. Daarom is het erg belangrijk dat u de parasol goed onderhoud. De parasols kunnen gedurende het jaar buiten staan, want ze zijn spatwaterdicht. Voor het opbergen adviseren we dit droog te doen, onder een geschikte parasolhoes. Garden Gallery adviseert een doek reiniger en impregneermiddel van het merk Eden Outdoor. Zo verwijdert u snel en gemakkelijk vlekken en maakt u de parasols waterdicht.

Doe nog meer met uw terras!

Voor het inrichten van uw horeca terras kunt u terecht bij Garden Gallery. Garden Gallery heeft veel ervaring met het inrichten van grote horeca terrassen. Er wordt graag een offerte voor u op maat gemaakt met tuinmeubilair dat een luxe uitstraling heeft en tegen een stootje kan inclusief horeca parasols. Ook kunt u denken aan bijvoorbeeld sfeervolle lounge vuurtafels, prachtige terrasverwarming en mooie sierkussens.

Uw horeca parasol kopen bij Garden Gallery

Bij Garden Gallery bestelt u snel en eenvoudig uw horeca parasols. Horeca parasols worden vaak zakelijk besteld. Voor grotere aantallen kan Garden Gallery mogelijk een passende offerte voor u opmaken. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@tuinmeubelland.nl of door te bellen naar 088-66 00 200.