Grote partytenten

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Giant partytent 300x600 cm carbon grey-wit

  € 379,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

 • Milaan paviljoen donker grijs - 300x400cm

  € 549,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

  Andere varianten van dit product
 • Milaan paviljoen taupe - 300x400 cm

  € 549,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

  Andere varianten van dit product
Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Grote partytenten van Garden Impressions

Een grote partytent kopen? Perfect voor een feestje!

Houd u ervan om grote gezellige feesten te geven? Dan is een partytent onmisbaar! Want was een feestje zonder een goede tent? De partytent biedt veel voordelen zoals bescherming tegen regen, biedt schaduw op zomerse dagen en zijn zeer veelzijdig inzetbaar. Bij een groot feest heeft u natuurlijk al veel te regelen. Daarom is het handig dat het assortiment grote partytenten van Garden Gallery makkelijk in elkaar te zetten zijn. Bovendien zijn ze erg licht van materiaal en dus makkelijk te verplaatsen.

Tips bij het kopen van een grote partytent 6x3 m

Wanneer u een partytent wilt kopen is het belangrijk om te weten hoeveel mensen er op het feest gaan komen. Het is natuurlijk erg vervelend als je een te kleine partytent koopt. Ook is het erg belangrijk dat u de afmetingen van uw tuin en de partytent weet. Daarna kunt u kijken naar het gebruiksgemak. Het is natuurlijk erg handig als de tent zijwanden heeft zodat u beschermd bent tegen een koude wind. Ook waterdichtheid is een belangrijk punt in de beslissing want het moet wel tegen een regenbui kunnen. Als laatste is het ook belangrijk om te weten of de partytent van stevig materiaal is gemaakt als u met een grote groep in de tent staat.

In het assortiment van Garden Gallery kunt u de Giant partytent vinden. De partytent is 6 bij 3 meter en is zeer geschikt voor de iets grotere feesten. Het frame is gemaakt van zeer stevige buizen en het doek is gemaakt van polyetheen. Hierdoor is het doek geschikt voor elk weertype. Bovendien wordt de tent geleverd met zijwanden (inclusief venster), scheerlijnen en haringen. Hoe makkelijk is dat?

Wilt u langer genieten van uw grote partytent?

Om de levensduur van uw partytent aanzienlijk te verlengen is het belangrijk dat u deze goed onderhoud. Mochten er vlekken of ander vuil op het doek zitten dan zijn deze makkelijk weg te krijgen met een doek reiniger. Een partytent kan wel tegen een buitje maar het is erg belangrijk deze niet nat op te bergen. Zorg eerst dat de tent goed is opgedroogd voordat u hem opbergt.

Uw partytent 600x300 cm online kopen

De grote partytenten zijn snel en gemakkelijk te bestellen via Garden Gallery. De meeste producten die voor 12:00 uur zijn besteld, zijn de volgende dag binnen. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw partytent. Bovendien wordt uw bestelling boven de €50,- gratis thuisbezorgd in Nederland, met uitzondering van de eilanden.