Partytenten 2x3 m

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Partytenten 2x3m van Garden Impressions

Partytent 2x3m kopen bij Garden Gallery!

Heeft u binnenkort een leuk feestje buiten? Of is er veel zon in opkomst? Dan is een partytent een mooie en gezellige overdekte ruimte in uw tuin! Garden Gallery heeft een breed assortiment partytenten. Waaronder ook de partytent 2x3 meter. De partytenten in het assortiment van Garden Gallery zijn van het bekende merk Garden Impressions.  Heeft u een grotere partytent nodig? Bekijk ons assortiment grote partytenten eens!

Het onderhouden van uw partytent 200x300 cm

De partytenten, ook de partytenten 200x300 cm uit het assortiment van Garden Gallery worden vervaardigd uit hoogwaardig polyester. Hier kan met de tijd vlekken en vuil op ontstaan. U kunt dit gemakkelijk schoonmaken met de doekreiniger van Eden. Om de levensduur van uw partytent aanzienlijk te verlengen is het belangrijk deze op te bergen als die niet wordt gebruikt. Het beste is om deze op te bergen in een beschermhoes.

Een partytent 2x3m in de aanbieding kopen?

Bij Garden Gallery koopt u gemakkelijk en snel uw nieuwe partytent 2x3 meter. Bovendient geldt in de meeste gevallen “voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis”. Zo kunt u snel genieten van uw mooie partytent. Wilt u de partytent nog meer uitbreiden? Bekijk dan ook het assortiment losse daken en zijwanden eens! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 088-66 00 200. Of kom eens langs in één van onze vestigingen in Dronten, Veghel of Zaandam.