Kussenkist

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Cambridge kussenkist 1600 liter - arctic grey

  € 499,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

  Andere varianten van dit product
 • Cambridge kussenkist 609 liter - arctic grey

  € 299,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

  Andere varianten van dit product
 • Keter Borneo kussenkist - 416 liter

  € 99,00 Incl. BTW

  Gratis verzending!*

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Kussenkist kopen?

Wilt u graag uw kussens opbergen? Dan is een kussenkist een zeer uitstekende keuze. Een kussen opbergbox is een praktische oplossing voor het opbergen van uw kussens als u niet veel ruimte in uw schuur of garage heeft. 

Assortiment kussen opbergboxen 

Garden Gallery biedt een groot assortiment kussenkisten aan van de kwaliteitsmerken Garden Impressions en Keter. De kussen opbergboxen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De kussenkist zorgt ervoor dat de kussens goed beschermd zijn tegen diverse weersomstandigheden. In de collectie kunt u diverse maten kussenkisten vinden. Zo is er voor ieder wat wils.

Tips bij de aankoop van een kussenkist

Bij de aankoop van een kussenkist is het erg belangrijk om te kijken waar u deze gaat plaatsen aangezien niet alle kussenkisten 100% waterdicht zijn. Wilt u de kussenkist toch buiten zetten maar is de kussenkist niet 100% waterdicht? Dan raadt Garden Gallery u aan om een kussentas te kopen. Ook is het erg belangrijk om te weten hoeveel kussens er in de kussenkist opgebergd moeten worden. De kussenkisten zijn in diverse maten verkrijgbaar. 

Kussen opbergbox kopen bij Garden Gallery!

U kunt eenvoudig en snel uw kussenkist online kopen bij Garden Gallery. Door het ruime assortiment bieden wij altijd de juiste kussen opbergbox voor uw kussens. Uw kussenkist wordt gratis bij u thuis gebracht als u een bestelling boven de €50,- plaatst in Nederland, met uitzonderingen van de eilanden.