Ligbedkussens

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ligbedkussens

Ligbedkussen kopen? Maak uw lounge ervaring compleet!

Houdt u ook van lekker zonnen op een heerlijk ligbed in de tuin? Dan is een ligbedkussen een onmisbare accessoire! Uw ligbed wordt namelijk nog comfortabeler door een heerlijk zacht ligbedkussen. Hierdoor kunt u extra lang genieten van uw ligbed. In het assortiment van Garden Gallery vindt u ligbedkussens van het merk Madison. Deze ligbedkussens hebben leuke zomerse prints zodat u nog meer sfeer kunt creëren in uw tuin. Deze kussens zijn gemaakt van hoogwaardig polyester wat ervoor zorgt dat dit de ideale ligbedkussens zijn.

Tips voor het onderhouden van uw ligbedkussens

Het ligbedkussen is meestal gemaakt van hoogwaardig polyester. Deze is gemakkelijk schoon te maken met een doek reiniger. Zo houdt u vuil en vlekken uit uw kussen waardoor deze langer kan meegaan. Om de levensduur van uw ligbed aanzienlijk te verlengen is het belangrijk om deze op te bergen. Het is aan te raden om het ligbed en het ligbedkussen apart op te bergen. Zo kunt u het ligbedkussen opbergen in een kussentas of een kussenkist. Hierdoor blijft het kussen in een betere staat en kunt u langer genieten.

Ligbedkussens in de aanbieding kopen?

Uw ligbedkussens bestelt u eenvoudig en snel bij Garden Gallery. Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis bij u thuis gebracht in Nederland, met uitzondering van de eilanden. Bovendien  worden de meeste producten die voor 12.00 uur besteld zijn de volgende werkdag geleverd. Bent u ook opzoek naar andere kussens? Bekijk dan het assortiment lounge kussens of tuinstoelkussens eens! Dan maakt u uw tuinset helemaal compleet.