Sierkussens

Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in
 • Sierkussen Panama Grey 45x45 cm
  € 9,95 Incl. BTW
  Andere varianten van dit product
 • Sierkussen Panama golden glow 45x45 cm
  € 10,99 Incl. BTW
  Andere varianten van dit product
 • Sierkussen Zeger Grey 50x50 cm
  € 13,95 Incl. BTW
 • Sierkussen all weather magic grey 45x45 cm
  € 16,99 Incl. BTW
  Andere varianten van dit product
 • Sierkussen all weather dotan grey 45x45 cm
  € 16,99 Incl. BTW
  Andere varianten van dit product
 • Sierkussen Denim stripe grey 50x50 cm
  € 16,99 Incl. BTW
Toon alle producten
Stel een Aflopende Directie in

Sierkussens maken uw loungeset af!

Goedkope sierkussens kopen? Style uw loungeset!

Een paar mooie sierkussens mogen niet ontbreken in uw tuin. Een loungeset of tuinset zonder mooie sierkussens is niet compleet. Het makkelijke aan sierkussens is dat als u een andere sfeer wilt creëren, dan vervangt u simpelweg gewoon de sierkussens. De sierkussens zorgen er namelijk voor dat uw tuin een nieuwe look krijgt. Als u een wat meer strakke tuinset of loungeset heeft dan zorgen de sierkussens voor een mooie warme look. Bovendien zorgen de sierkussens ook voor extra comfort op uw bank.

Prachtige sierkussens van het merk Madison

De prachtige sierkussens in het assortiment van Garden Gallery zijn van het bekende merk Madison. De kussens zijn gemaakt van hoogwaardig polyester. De hoes van de sierkussens zijn voorzien van een rist en is daarmee afneembaar. Zo kunt u het kussen gemakkelijk met de hand wassen. Wat handig is om aan te schaffen is een kussentas of kussenkist. Zo kunt u gemakkelijk uw kussens bewaren zonder ze één voor één naar binnen te moeten sjouwen.

Goedkope Sierkussens bestelt u online!

Bij Garden Gallery weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs heeft. U kunt snel en gemakkelijk uw sierkussens online bestellen. Bovendien geldt in de meeste gevallen “voor 12.00 besteld, is de volgende dag in huis”. Zo kunt u zo snel mogelijk uw tuin een leuke sfeer geven.