Natuursteen tuinmeubelen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Natuursteeen tuinmeubelen

Houdt u van robuust, stevig en een natuurlijke uitstraling?

Dan is een tafel van natuursteen de oplossing voor u! Natuurstenen tafels zijn er in diverse maten en uitvoeringen. Elke tafel van natuursteen heeft weer zijn eigen uitstraling. Natuurstenen tafels zijn weersbestendig en kunnen in ieder weertype buiten blijven staan. Ze gaan een levenlang mee.

Welk materiaal wordt er gebruikt?

Alleen de beste en meest hoogwaardige materialen worden er gebruikt voor de natuurstenen tafels. Natuursteen is gemaakt van vloeibaar gesteente of versteend sediment. Het is zo sterk en duurzaam dat u het uw leven niet kunt verslijten. De natuurstenen tuintafels behouden hun structuur en glans in alle weersomstandigheden. U kunt een tafel van natuursteen met veel verschillende tuinstoelen combineren. Tuinstoelen van metaal, vlechtwerk, hout of aluminium zijn erg geschikt om er een mooie setcombinatie van te maken.

Welke merken natuurstenen tuinmeubelen zijn er te koop?

De collectie natuurstenen tafels is in de afgelopen jaren steeds groter geworden. Het is vandaag de dag ondenkbaar dat het niet te koop is. Een tafel van natuursteen is te koop in diverse maatvoeringen. Wij hebben in onze showroom verschillende modellen staan! Van strak vormgegeven tot aan robuust en stoer vormgegeven tafels.

Wij kunnen u natuurstenen tuintafels leveren van de volgende leveranciers:
• Studio 20;
• Garden Impressions.